fbpx

Cvjetne priče sačuvane zauvijek

Reci DA svom Bouquetu - zauvijek

REZERVIRAJ I PRIPREMI SE ZA ODUŠEVLJENJE

Zbog vremena, brige i pažnje koju poklanjamo svakom Bouquetu možemo prihvatiti samo ograničeni broj narudžbi. Dan vjenčanja poseban je i jedinstven za svakog, a mi želimo osigurati da ulažemo istu brigu u stvaranje jedinstvenih uspomena! Kako bi osigurali mjesto za svoj buket u našem studiju, jednostavno nam se javi s podacima o datumu vjenčanja i narudžbi.

Predlažemo da cvijeće dostaviš najkasnije 3 dana od datuma vjenčanja, kako se cvijeće ne bi posušilo na zraku prije nego krenemo s procesom sušenja.

SLANJE NIKAD NIJE BILO BEZBRIŽNIJE

Dobro znamo koliko je zahtjevno biti mladenka i koliko si zauzeta. Upravo zato kreirali smo proces dostavljanja buketa u naš studio jednostavan kao kad kažeš “Uzimam”. Buket je potrebno poslati 24-48 sati nakon vjenčanja. Zaprimit ćeš mail s uputama kako da sigurno dostaviš svoj buket, kao i našu adresu. Nakon toga sve ostalo je na nama. 🙂

PRIPREMA I DIZAJNIRANJE

Kada buket stigne u naš studio, započinje proces izrade tvoje jedinstvene uspomene. Pažljivo ćemo rastaviti buket i započeti s posebnim procesom sušenja svake komponente buketa kako bismo sačuvali što je više moguće izvornu boju cvijeća. Proces sušenja traje do dva tjedna (ovisno o vrsti cvijeća) i nakon toga ti mailom šaljemo dva moguća dizajna, kako bi postigli željeni izgled.

DOSTAVA

Nakon izrade Bouqueta sve ručno pakiramo i dostavljamo kako bi ih voljeli zauvijek.