fbpx

Cvjetne priče sačuvane zauvijek

Reci DA svom Bouquetu - zauvijek

IZRAĐUJETE LI PROIZVODE KOJI NISU VEZANI UZ VJENČANJA I VJENČANE BUKETE?

Naravno. Postupak će biti isti. Slobodno nam se javi sa svim željama i idejama kako bismo ti pružili uspomenu kakvu zaslužuješ.

KOLIKO DUGO ĆE TRAJATI MOJ BOUQUET?

Ukoliko svoj Bouquet održavaš prema našim uputama, tada će trajati zauvijek. Preporučujemo da smolu držiš podalje od stalne izravne sunčeve svjetlosti i ne skladištiš ju na visokoj temperaturi. Toplina i stalna sunčeva svjetlost mogu izazvati promjenu boje smole.

KAKO DA SE BRINEM O SVOM BOUQUETU?

Preporučujemo da svoj Bouquet postaviš dalje od prozora i izravne sunčeve svjetlosti kako bi se izbjeglo izlaganje UV zrakama. Prema potrebi obriši vlažnom mikrofibrom.

KOLIKO VREMENA JE POTREBNO DA STIGNE MOJ BOUQUET?

Cijeli postupak obično traje 4-6 tjedana, ovisno o vrsti cvijeća i odobrenju konačnog dizajna. Svaki se cvijet suši različitom brzinom i moramo se pobrinuti da se potpuno osuši prije ulijevanja epoxy smole.

HOĆE LI MOJE CVIJEĆE IZGLEDATI ISTO KAO I NA DAN VJENČANJA?

U većini slučajeva ne. Iako poduzimamo pažljive korake kako bismo održali boju i oblik vašeg cvijeća, prilikom sušenja dolazi do prirodne promjene te bi isto trebalo očekivati ​​u završnom proizvodu. Primjerice, neki cvjetovi potamne, a neki izgube boju. Dajemo sve od sebe da održimo karakter i ljepotu svakog buketa.

JE LI NORMALNO DA SU U MOM BOUQUETU MJEHURIĆI?

Mjehurići su prirodna pojava u procesu izrade. Cvijeće sadrži puno zraka i on se oslobađa u trenutku sušenja slojeva smole. Mjehurići su zabavan i jedinstven dodatak tvom unikatnom cvjetnom umjetničkom djelu.

MOJ BOUQUET JE VELIK I IMA PUNO CVIJEĆA, HOĆE LI SVE STATI U PROIZVOD?

Ako buket sadrži cvijeće koje je veće od naših trenutnih veličina proizvoda, u prilagođenom umjetničkom djelu koristit ćemo samo dijelove (poput latica).

HOĆE LI MI SE VRATITI DIO CVIJEĆA KOJI NIJE KORIŠTEN U BOUQUETU?

Nismo u mogućnosti vraćati dijelove buketa odnosno pojedino cvijeće koje nismo iskoristili. Naime, nakon procesa sušenja cvijeće je izrazito lomljivo te ga samim time nismo u mogućnosti dostaviti.

ŠTO AKO NISAM ZADOVOLJNA PROIZVODOM?

Ulažemo najveću pažnju u stvaranje jedinstvenog umjetničkog djela i stojimo iza onog što radimo. Ako kupac nije zadovoljan kupnjom, kontaktiraj nas u roku od 24 sata od primitka pošiljke. Komadi po narudžbi ne mogu se vraćati, a gotovi komadi mogu se vratiti u roku od 7 dana od dana isporuke. Kupci su odgovorni za povratne troškove dostave. Ako se proizvod ne vrati u izvornom stanju, kupac je odgovoran za bilo kakav gubitak vrijednosti.

KAKAV JE PROCES IZRADE MOG BOUQUETA?

Detaljan opis procesa i narudžbe možeš pronaći ovdje.

MOGU LI POSLATI VEĆ OSUŠENO CVIJEĆE ZA IZRADU MOJE USPOMENE?

Naravno. Ukoliko imaš cvijeće sušeno na zraku koje ima posebno značenje za tebe, pošalji ga i u dogovoru ćemo napraviti ono što želiš.